Ngarep > Produk > Meter Lebur Titik

Produk

Meter Lebur Titik Pabrikan

Pambuka Singkat
Meter leleh minangka instrumen kanggo ngukur titik leleh zat. Titik lebur zat nuduhake suhu nalika bahan kasebut ganti dadi padhet dadi cair. Ing bidang kimia organik, panentu titik leleh minangka sarana dhasar kanggo ngenali sipat zat, lan uga salah sawijining metode penting kanggo nemtokake kemurnian.

Seri meteran titik lebur otomatis Shanghai jiahang kanthi sampurna nggabungake teknologi kontrol suhu presisi tinggi lan teknologi kamera video definisi tinggi, ora mung kanggo nyedhiyakake asil tes sing akurat, stabil lan andal, nanging uga kanggo nggayuh pengalaman tes sing efisien lan trep. Video definisi tinggi bisa kanthi gampang lan jelas ndeleng kabeh proses leleh conto, tampilan Tupu wektu nyata deteksi otomatis, trep kanggo pangguna kanggo ngukur titik leleh conto lan leleh jarak kanthi akurat.

Bidhang panggunaan
1. Meter titik peleburan duwe peran penting ing industri kimia lan riset medis. Iki minangka instrumen sing dibutuhake kanggo produksi obat-obatan, rempah-rempah, pewarna lan zat kristal organik liyane. Perusahaan sing gegandhengan (perusahaan farmasi, perusahaan kimia)
2. Universitas lan Lembaga Riset (sekolah sing gegandhengan karo kimia lan farmasi lan institusi riset)
3. Departemen pengawasan pemerintah (Pemeriksaan Entry-Exit lan Administrasi Pangan lan Obat Karantina, Administrasi Gandum, lsp)

Fitur utama
1. Melting Point Meter duwe fungsi rekam HD, gampang diamati lan bisa dideleng maneh.
2. Suhu suhu amba saka suhu ruangan nganti 420â „ƒ.
3. Tingkat pemanas bisa disetel saka 0,1 "ƒ / Min nganti 20" - Min / tiang tanpa tiang.
4. Mbukak jendhela layar warna HD.
5. Sekawan conto bisa ditemtokake bebarengan.
6. Printer bisa disambungake kanggo nyadari nyithak data wektu nyata lan nyithak data sejarah.
7. Patut karo metode uji Farmakopoeia, kalebu Farmakopoeia Eropa, Farmakopoeia Amerika Serikat lan Farmakopoeia Tionghoa.
8. Kepatuhan karo 21CFR Bagian 1, jalur audit, farmakopoeia lan teken elektronik.
View as  
 
Video Meter titik leleh

Video Meter titik leleh

Meter titik leleh Video Digipol-M30 minangka instrumen kanggo ngukur titik leleh zat. Titik lebur zat nuduhake suhu nalika bahan kasebut ganti dadi padhet dadi cair. Ing bidang kimia organik, panentu titik leleh minangka sarana dhasar kanggo ngenali sipat zat, lan uga salah sawijining metode penting kanggo nemtokake kemurnian.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meter Titik Lebur Otomatis

Meter Titik Lebur Otomatis

Digipol-M50 Automatic Melting Point Meter minangka instrumen kanggo ngukur titik leleh zat. Titik lebur zat nuduhake suhu nalika bahan kasebut ganti dadi padhet dadi cair. Ing bidang kimia organik, panentu titik leleh minangka sarana dhasar kanggo ngenali sipat zat, lan uga salah sawijining metode penting kanggo nemtokake kemurnian.

Maca liyaneKirim Enquiry
Meter Titik Lebur Digital

Meter Titik Lebur Digital

Digipol-M70 Digital Melting Point Meter nggabungake teknologi kontrol suhu presisi tinggi lan teknologi kamera video definisi tinggi, ora mung kanggo nyedhiyakake asil tes sing akurat, stabil lan andal, nanging uga kanggo nyedhiyakake pengalaman tes sing efisien lan trep kanggo pangguna. Video definisi tinggi bisa kanthi gampang lan jelas ndeleng kabeh proses leleh sampel, lan tampilan spektrum wektu nyata kanggo deteksi otomatis luwih gampang kanggo pangguna kanggo ngukur titik leleh lan jarak leleh sampel kanthi akurat.

Maca liyaneKirim Enquiry
Instrumen Titik lebur

Instrumen Titik lebur

Digipol-M80 Melting Point Instrument nggabungake teknologi kontrol suhu presisi tinggi lan teknologi kamera video definisi tinggi, ora mung kanggo menehi asil tes sing akurat, stabil lan andal, nanging uga kanggo nyedhiyakake pengalaman tes sing efisien lan trep kanggo pangguna. Video definisi tinggi bisa kanthi gampang lan jelas ndeleng kabeh proses leleh sampel, lan tampilan spektrum wektu nyata kanggo deteksi otomatis luwih gampang kanggo pangguna kanggo ngukur titik leleh lan jarak leleh sampel kanthi akurat.

Maca liyaneKirim Enquiry
Instrumen Titik Lebur Otomatis

Instrumen Titik Lebur Otomatis

Instrumen Titik Lebur Otomatis Digipol-M90 nggabungake teknologi kontrol suhu presisi tinggi lan teknologi kamera video definisi tinggi, ora mung kanggo menehi asil tes sing akurat, stabil lan andal, nanging uga kanggo nyedhiyakake pengalaman tes sing efisien lan trep kanggo pangguna. Video definisi tinggi bisa kanthi gampang lan jelas ndeleng kabeh proses leleh sampel, lan tampilan spektrum wektu nyata kanggo deteksi otomatis luwih gampang kanggo pangguna kanggo ngukur titik leleh lan jarak leleh sampel kanthi akurat.

Maca liyaneKirim Enquiry
Instrumen Titik Lebur Digital

Instrumen Titik Lebur Digital

Digipol-M130 Digital Melting Point Instrument nggabungake teknologi kontrol suhu presisi tinggi lan teknologi kamera video definisi tinggi, ora mung kanggo nyedhiyakake asil tes sing akurat, stabil lan andal, nanging uga kanggo menehi pengalaman tes sing efisien lan trep kanggo pangguna. Video definisi tinggi kanthi gampang lan jelas bisa ndeleng kabeh proses leleh lan godhok sampel, lan luwih gampang tumrap pangguna kanggo ngukur titik leleh, titik didih, titik awan, lan slippage sampel kanthi akurat.

Maca liyaneKirim Enquiry
Advanced Meter Lebur Titik digawe saka pabrik ing China bisa dituku kanthi rega murah. Saliyane kualitas sing bisa dipercaya, produk uga duwe sertifikat TRAT, ISO9001, CE lan liyane, sing nggawe perusahaan dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok Meter Lebur Titik sing misuwur ing China. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku Meter Lebur Titik sing canggih lan berkualitas tinggi. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk sing dipercaya saka kita. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, sampeyan bisa takon saiki, kita bakal wangsulan kanthi tepat!